AppMo Finland

AppMo Finland

AppMo expanderar till Helsingfors med en ny filial för att möta det ökande intresset och efterfrågan på sitt koncept.

AppMo expanderar till Helsingfors med en ny filial för att möta det ökande intresset och efterfrågan på sitt koncept. Flera marknadsundersökningar har genomförts och resultaten visar på ett betydande intresse för AppMos produkter och tjänster. Med detta i åtanke har företaget tagit beslutet att öppna en ny filial med butik, verkstad och lager i Helsingfors.

AppMo är känt för sitt innovativa koncept inom skruvförband. Genom att erbjuda ett brett utbud av produkter och tjänster har AppMo skapat ett starkt varumärke och uppnått framgång på marknaden. Nu tar de steget att utöka sin närvaro till Helsingfors för att kunna betjäna en ny kundbas och möta den växande efterfrågan i området.

Genom att utföra noggranna marknadsundersökningar och analysera kundbeteenden och preferenser kan AppMo identifiera de mest lämpliga områdena i Helsingfors för att maximera sin närvaro och nå sin målgrupp på bästa sätt.

För att säkerställa en smidig drift av den nya filialen krävs det även rekrytering av kompetent personal. Personalen spelar en avgörande roll för att ge utmärkt kundservice och kunna svara på frågor, ge råd och hjälpa kunderna att hitta de bästa produkterna för deras behov. Att rekrytera engagerade och kunniga medarbetare är därför en viktig del av AppMos expansionsstrategi.

AppMo Finland

Utöver butiken kommer den nya filialen också att innehålla en verkstad och ett lager. Verkstaden kommer att erbjuda reparations- och underhållstjänster för skruvförband. Detta ger kunderna möjlighet att få snabb och pålitlig service för sina enheter direkt på plats. Lagret kommer att vara välorganiserat och innehålla ett stort utbud av produkter för att säkerställa att kundernas efterfrågan kan tillgodoses effektivt.

AppMo är ett svenskt företag som tillsammans med AB Momento utvecklar och producerar skruvar av hög kvalitet. Vi erbjuder både standard- och specialutföranden under varumärket AppMo. Vår främsta målgrupp är industrikunder med produktansvar som ställer höga krav på säkra sammanfogningar där skruvsäkringen är en väsentlig del av den totala kvalitetsbilden.


Vill du få reda på mer?

Förhoppningsvis kan vi hjälpa dig.

Vi kommer att behandla din information med största respekt och integritet.
Tack! Vi återkommer så snart vi kan.

Vill du få mail från oss?