Asså hallå eller?

Asså hallå eller?

Att veta allt som rör fästelement är vår specialitet och vi har mångårig kunskap inom vår bransch.” Texten är hämtad från Almén Special Fastener AB:s broschyr och hemsida.

Special för andra – standard för oss – Asså hallå eller?

Hur trovärdigt blir det i ”att veta allt som rör fästelement” när man samtidigt marknadsför skruvar och muttrar i standarder som är indragna och felaktiga samt marknadsför material som inte existerar?

Oavsett vad så finns det en hel del företag där ute som påstår sig ha koll på allt som rör fästelement. De säger att de kan leverera de bästa skruvarna och muttrarna till de mest kräsna kunderna. Men hur trovärdigt är egentligen detta påstående?

Vi har gjort lite research och det visar sig att det finns en hel del företag som marknadsför skruvar och muttrar i standarder som inte ens existerar. Ja, du hörde rätt. De påstår sig ha koll på allt som rör fästelement, men de har inte ens koll på vilka standarder som faktiskt finns.

Och det blir ännu roligare. Vissa företag marknadsför till och med material som inte existerar. Vi vet inte om vi ska skratta eller gråta åt detta. Hur kan man påstå sig ha koll på allt som rör fästelement när man inte ens vet vad som finns på marknaden?

Så hur trovärdigt blir det egentligen att påstå sig ha koll på allt som rör fästelement när man samtidigt marknadsför skruvar och muttrar i standarder som är indragna och felaktiga samt marknadsför material som inte existerar? Inte särskilt trovärdigt om du frågar oss.

Så om du vill ha riktigt bra skruvar och muttrar, så kanske du ska leta efter ett företag som faktiskt har koll på vad de pratar om. Ett företag som inte bara påstår sig ha koll på allt som rör fästelement, utan faktiskt har kunskapen och erfarenheten att backa upp sina påståenden.

För när allt kommer omkring, så är det väl bättre att ha en skruv som faktiskt fungerar än en skruv som bara påstås fungera? Eller vad säger ni?


Vill du få reda på mer?

Förhoppningsvis kan vi hjälpa dig.

Vi kommer att behandla din information med största respekt och integritet.
Tack! Vi återkommer så snart vi kan.