Tjäna extra pengar?

Tjäna extra pengar?
Fästelementen och handen på bilden kan ha med innehållet att göra.

Hej på er,
Vill gärna fråga er om lite extra pengar i månaden, om ni har några tips =) Jag vill dryga ut kassan lite. Jag brukar använda mig av buzzador (får gratis prover m.m.) svarar på enkätundersökningar via filmpanelen (och får utbetalt då och då) Säljer av på tradera lite då och då. Nu undrar jag, har ni något tips?? Hälsningar Bernt.

Hejsan,
Jag har själv letat efter tips o.s.v. och jag har faktiskt lösningen till dina problem. Jag började själv med detta koncept för ett tag sen och jag kan säga att det har förändrat mitt liv totalt. Många kanske tänker att hur kan det vara sant o.s.v. och det gjorde jag också i början.

Jag trodde inte på det alls då jag inte hade något företag med finansiell historik eller något kvalitets certifikat eller tidigare erfarenhet av eget företagande men när jag och min fru sade upp oss och startade eget i samma bransch som vi jobbat i tidigare så började saker och ting förändras.

Men innan du säger upp dig måste du planera lite. När du sagt upp dig börjar du hos en konkurrent i samma bransch. Säg till din nya arbetsgivare att du tar med dig din tidigare arbetsgivares kunder och leverantörer för då betalar dom för dina resor till din tidigare arbetsgivares kunder och leverantörer.

Det är nämligen viktigt att du får med dig din tidigare arbetsgivares kunder och leverantörer samt affärsavtal till ditt egna företag. Det bästa för oss var att vi fick med oss alla leverantörer och i stort sett alla kunder. Jag gick till och med ut i tidningen och sa det.

Min tidigare arbetsgivare stämde mig och min fru på 10 miljoner för att vi hade brutit mot något avtal men när dom gick i konkurrs gjorde jag en deal med konkursförvaltaren på 900 000 som min fru betalade med pengar vi tjänat på kunderna vi fått med oss från min tidigare arbetsgivare.

För att slippa onödiga risker sätter du din fru som ägare och har du en gammal mamma kan hon säker ställa upp i styrelsen.

Skulle en finanskris typ den som bröt ut september 2008 innebära problem med att låna pengar till din verksamhet är det inga problem. Säg till den största kunden som tidigare hade 45 till 60 dagars kredittid att betala i förskott så är problemet med krediter löst. Dessutom slipper du räntekostnader.

Jag lever idag bara genom detta och har tjänat 25 miljoner på fem år och jag är så stolt över att jag vågade testa, det har förändrat mitt liv så enormt. Nu funderar vi på att sälja företaget.

Är det några frågor så skriv ett mejl till mig på [email protected] så svarar jag och vägleder dig om du behöver hjälp med saker som jag inte kan skriva om här.


Vill du få reda på mer?

Förhoppningsvis kan vi hjälpa dig.

Vi kommer att behandla din information med största respekt och integritet.
Tack! Vi återkommer så snart vi kan.

Vill du få mail från oss?