Kundsupport skruvförband

Kundsupport

Hos Appro är utmärkt kundsupport nyckeln till nöjda kunder

Vi på Appro vet att det inte räcker med en riktigt bra produkt. Därför lägger vi stort fokus på att dela med oss av vår kunskap, erfarenhet och kreativitet för att hjälpa dig som kund att uppnå de perfekta resultat som du efterfrågar. Vår support är din samarbetspartner i vardagen och vi finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor. Nöjda kunder är helt enkelt fokus i allt vi gör i verksamheten.

Dagens marknad innebär fallgropar som vi vill att du skall undvika

Kraven på låga kostnader inom industrin har skapat utrymme för billiga, importerade produkter av högst varierande kvalitet. Genom att ha otydliga specifikationer på fästelement lämnar man också plats för oseriösa skruvtillverkare och skruvleverantörer som marknadsför och säljer produkter som inte uppfyller de verkliga kraven som finns.

Hos Appro arbetar vi aktivt för att åstadkomma en tryggare arbetsmiljö genom säkra sammanfogningar. Vår prioritet är att alla som arbetar med skruvförband skall kunna göra det på ett tryggt och säkert sätt. Detta uppnås genom utbildning och att rätt fästelement av högsta kvalitet, sammanfogas på ett korrekt vis varje gång. När du vänder dig till oss så vet du att du får kvaliteten du efterfrågar liksom smarta lösningar från personal som ständigt uppdateras och utbildas kring utvecklingen av produkter inom området.

Därför är Appro-support rätt val för dig

  • Vid önskemål erbjuder vi kontinuerlig support – från design fas, test och verifiering och vidare genom installation och underhåll. Vi är med dig hela vägen.
  • Vi ligger i framkant vad gäller utveckling och nya lösningar. Alltid med toppmodern teknologi och kompetent support.
  • Snabba svarstider med fullständigt fokus på det problem du upplever. Målet är att lösa alla kunders utmaningar på ett smidigt och effektivt sätt, varje gång. Genom att skicka in din fråga via kontaktformuläret på hemsidan så får du snabbt ett lösningsorienterat svar.
  • Du får som kund dessutom alltid ett trevligt och serviceinriktat bemötande. Vare sig du behöver hjälp med support för skruvförband eller någonting helt annat så finns vi här för dig. Inga frågor eller företag är för små för att kontakta oss.

Appro finns med dig hela vägen

Som konstruktör eller montör står du hela tiden inför nya valmöjligheter och beslut. För arbetsdagen skall fungera så smidigt som möjligt är det viktigt att du har tillgång till rätt support, när du behöver det. Då eventuella problem och frågeställningar kring fästelement också kan påverka produktiviteten och därmed leveransen vidare till dina kunder är det dessutom extra viktigt att du kan få hjälp direkt. Detta är något vi på Appro har tagit fasta på.

Så tveka inte. Med Appro som din samarbetspartner i vardagen så vet du att du får kvalitetsprodukter, kunskap och support genom hela kedjan, idag och i framtiden. Vi finns där för fästelement support, frågor om nya produkter och allt annat du undrar över. Välkommen att kontakta oss för frågor eller utmaningar du står inför, redan idag. Vi står redo att hjälpa dig hela vägen fram.


2011 försattes Appro AB i konkurs. Redan 2008 ansåg konkursförvaltaren att det fanns grund att misstänka att Appro utsatts för ett fult angrepp. Läs mer om mysteriet på Appro här.

Lämna ett svar