Uppföljning skruvar och muttrar

Uppföljning skruvar och muttrar

God uppföljning är nyckeln till ett framgångsrikt samarbete
Nöjda kunder är centralt i allt vi på Appro gör och därför är god uppföljning något vi genomgående fokuserar på i vårt dagliga arbete. Du skall som kund hos oss känna att du har supporten du behöver genom hela kedjan. Allt för att skapa en effektiv arbetsdag där du garanteras kvalitet i såväl produkt som utförande och underhåll av redan etablerade projekt.

Personlig service baserat på kundens behov
Vi erbjuder mer än bara skruvar och muttrar till lägsta pris. Eftersom varje projekt är konstruerat för att uppnå kundspecifika behov och utmaningar, innebär det att både framtida och befintliga applikationer behöver uppföljning. Appro är er trygga partner och erbjuder er precis den kontinuerliga uppföljning ni önskar och ser ett behov av. Syftet är att sänka kostnaderna genom att generera en komplett och detaljerad syn på skruvförbandets funktion. Samtidigt tryggar vi arbetsmiljön och de resultat ni levererar i alla led.

Uppföljning som våra kunder kan förvänta sig
Vad kan du då förvänta dig som kund hos oss? Vi tar support och uppföljning på största allvar eftersom vi ser vikten av att etablera ett tryggt samarbete som kommer att sprida goda ringar på vattnet för alla.

Vi är måna om att alltid hålla oss uppdaterade om den senaste tekniken inom branschen. Förändringar i fästelementets standarder är ett utmärkt exempel på något vi alltid kommer att följa upp och kommunicera med kunden om.

Vissa applikationer ställer mycket höga krav på att kunna säkerställa klämkraften, även efter monteringen. I dessa situationer använder vi oss av olika tekniker för att säkerställa skruvförbandets klämkraft och därmed effektivisera er arbetsdag.

Vi på Appro kommer också att följa upp kring nya produkter som kan göra er arbetsdag enklare. Som experter inom området, alltid i framkant vad gäller ny teknik, kan våra medarbetare med fördel guida er till rätt val för ert företag.

Sist men inte minst erbjuder vi också telefonsupport samt monteringsalternativ där du alltid kan kontakta kundservice direkt för råd hjälp.

Vi finns alltid tillgängliga för den support och uppföljning ni behöver
Vi på Appro är övertygade om att bra uppföljning inte bara löser kundens problem, utan också gör det på ett sätt som förbättrar kundens arbetssituation, effektiviserar deras arbetsprocesser och stärker samarbetet på allra bästa sätt. Du kan som kund hos oss med andra ord förlita dig på att du alltid har de bästa produkterna på marknaden och stödet du behöver för att ta ditt företag till nästa nivå.

Våra medarbetare finns alltid tillgängliga att svara på era frågor kring de lösningar vi erbjuder, ge förbättringsförslag och installationsråd. Hos oss får du korta svarstider och alltid ett trevligt bemötande. Så som vi ser det finns det ingen fråga som är för liten eller för stor när det kommer till att trygga er arbetsmiljö och förbättra era resultat. Välkommen att höra av er med era frågor, redan idag.


2011 försattes Appro AB i konkurs. Redan 2008 ansåg konkursförvaltaren att det fanns grund att misstänka att Appro utsatts för ett fult angrepp. Läs mer om mysteriet på Appro här.